Elérhetőség

4400 Nyíregyháza,

Széchenyi utca 6.

OM azonosító: 033653

Telephely kódja: 001

Telefon: 42/500-058
---------------------------------------------

Igazgató:
Torda István Tamásné Nagy Ildikó

---------------------------------------------
Igazgatóhelyettesi iroda

Telefon: 06-30-176-6316

---------------------------------------------

Titkárság

Telefon: 06-30-176-6317

---------------------------------------------
Étkeztetés lemondása

Telefon: 06-30-176-6315
---------------------------------------------

Honlap:

www.kolcseygimnazium.hu

E-mail:

kolcsey.nyiregyhaza
[kukac]kolcseygimnazium.hu

-------------------------------------------

Elismerések

MELTATAS-Dr.-Buczkone-Rangoni-Claudia


A-NYIREGYHAZI-KOLCSEY-FERENC-GIMNAZIUM-KIVALO-PEDAGOGUSA


Torzsgarda-2023


tancsi-neni


N-Balla-J-Vietorisz-Dij


Kivalo-felkeszito


Pedagogusnapi-elismeresek

2023. május 26-án tartotta a fenntartó, Nyíregyházi Tankerületi Központ pedagógusnapi megemlékezését a Vikár Sándor Zeneiskola- Alapfokú Művészeti Iskolában. A gyerekek ünnepi műsora és a virág mellett kiemelkedő munkája elismeréseként oklevélben részesült: Kerekes Attila, Bárdosi Éva, Safrankuné Palombi Csilla, Bedő Éva, Szemcsákné Koczor Andrea

 Elért eredményeikhez szívből gratulálnunk, a továbbiakhoz pedig jó egészséget kívánunk!


Igazgatoi-elismeresek


Kivalosagdij


A-Kolcsey-ismet-az-Oktatasi-Hivatal-Bazisintezmenye

VAROSI-SPORTGALA-2022


ORSZAGOS-SZABO-NYELVI-DIJ


MINISZTERI-ELISMERES


A-NYIREGYHAZI-KOLCSEY-FERENC-GIMNAZIUM-KIVALO-PEDAGOGUSA


Pedagogus-napi-elismeres-Dr.Buczkone-Rangoni-Claudia-_Kolcsey


Ezek a gimnáziumok vezetik a középiskolai rangsort, itt sikerülnek a legjobban az érettségik


𝗔𝗿𝗮𝗻𝘆𝗸𝗼𝘀𝘇𝗼𝗿𝘂́𝘀𝗼𝗸 𝟮𝟬𝟮𝟮
Iskolánkban hagyomány, hogy azok a végzős tanulók, akik négy éven keresztül kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, példamutató magatartásúak és szorgalmúak voltak, országos és megyei versenyeken öregbítették iskolánk hírnevét, kiváló közösségi munkát végeztek Aranykoszorús Kölcsey-jelvény kitüntetésben részesülnek, továbbá „A Kölcsey Ferenc Gimnázium jövőjéért” Alapítvány jutalmát vehetik át.
Az Aranykoszorús Kölcsey-jelvényt és a vele járó jutalmat igazgatónő, az alapítvány kuratóriumi elnöke adta át a ballagáson.
Ebben a tanévben 7 tanuló kapta meg az osztályfőnökök és az igazgató javaslata alapján a nevelőtestület által odaítélt kitüntetést.


A 12. A OSZTÁLYBÓL
Fehér Regina
Sitku Liliána


A 12. B OSZTÁLYBÓL
Tóth Lili Hanna
Hegedűs Csenge
Simon Bolda Bogáta


12. C OSZTÁLYBÓL
Szamosszegi Réka
Tóth Bence


Akikre-buszkek-vagyunk-avagy-OKTVdontos-kolcseysek-es-felkeszito-tanaraik


Kerekes-Attila-elismeres

VIETÓRISZ_CSI

Akikre büszkék vagyunk-2021bonis_bona_logo_0

Bonis Bona- A nemzet tehetségeiért- díjban részesült Ben Slimenené Czipa Boglárka Piroska, a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium magyar-orosz- francia szakos pedagógusa. A tanárnő az elismerést Budapesten, az Országos Tehetséggálán vette át a  Hagyományok Házában az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkárától június 6-án.

A „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díjat  2013- tól adományozzák azoknak a hazai és határon túl élő pedagógusoknak, akik kiemelkedő munkát végeznek a tehetséggondozás  területén. A díj neve a  „Bonis bona discere” latin közmondásból ered, ami annyit jelent:  „Jótól jót tanulni”. A Nemzeti Tehetség Program egyik célja, hogy erkölcsi és anyagi elismerésben részesítse azokat a pedagógusokat és szakembereket, akik kiemelkedő és példaértékű munkát végeznek a köznevelésben. Ennek érdekében az Emberi Erőforrások Minisztériumának kezdeményezésére a Nemzeti Tehetség Program végrehajtásáért felelős szervezet, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet meghívásos pályázatot írt ki a szakmai elismerés szempontrendszerének kidolgozására.  A díjat először 2013 májusában vehette át 57 pedagógus. Idén hetedik alkalommal adományoztak elismeréseket, amelyeket ünnepélyes keretek között adtak át június 6-án, csütörtökön az Országos Tehetséggálán, Budapesten, a Hagyományok Házában.

A díjátadón Schanda Tamás európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkártól elismerést vehetett át Ben Slimenené Czipa Boglárka Piroska, a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium magyar-orosz- francia szakos pedagógusa. A tanárnő az intézmény vezetője szerint a nevelőtestület egyik legsokoldalúbb, legelkötelezettebb, legeredményesebb tanára, aki a tanulókhoz, a szülőkhöz, és a kollégáihoz példaértékű szorgalommal és szakmaiságon alapuló cselekvéssel viszonyul.

Tanárnő 1990 novemberében kezdte el a munkát a Nyíregyházi  Kölcsey Ferenc Gimnáziumban.  Az első években magyar nyelv és irodalom tantárgyat tanított, majd a nyelvtanári oklevele megszerzése után a francia nyelvet azokban a csoportokban, ahol a nyelv második idegen nyelv volt. Közben elindította az Utazás és Turizmus tantárgy tanítását is, amely 2012-ig az érettségiző tanulók számára ötödik érettségi vizsgatárgyként választható tárgy volt. A tantárgy sikere és rendkívüli népszerűsége abban rejlett, hogy az érettségi vizsga letétele után a középfokú nyelvvizsgával rendelkezők idegenvezető és hostess képesítést szereztek. Hosszú évekig volt a képzés vezetője, amelyhez más középiskola tanulói is csatlakoztak.

Ben Slimenené Czipa Boglárka Piroska tanárnő pályafutása során többször tudott megújulni a magyar és az orosz nyelv sikeres tanítása és versenyeztetése mellett. A tanulmányi versenyeken tanítványai kimagasló eredményekkel járultak hozzá a gimnázium sikereihez. Mindezek mellett szakmai továbbképzéseit kivételes aktivitással teljesítette.

Czipa Boglárka
20190606_172041A Nemzeti Tehetség Program keretében életre hívott „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díj a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző pedagógusok, mesterségek oktatói, valamint a tehetségsegítő szakemberek elismerése céljából született.

Az idén a pályázati felhívásra a közel 550 ajánlásból örömmel értesültünk arról, hogy a Pályázati Bizottság döntése alapján a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium magyar-olasz szakos mesterpedagógusa Nagyné Balla Judit tanárnő Bonis Bona elismerésben részesülhetett “Kiváló tehetségfejlesztő” kategóriában.

A díjátadó ünnepségre , Országos Tehetséggálára 2017. június 16-án pénteken került sor a Magyar Tudományos Akadémia dísztermében.

A díjakat az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezető tisztségviselői adták át:

Ekler Gergely az Új Nemezdék Központ ügyvezetője és Novák Katalin Család-, Ifjúság- és Nemzetközi Ügyekért felelős államtikára.

Az Államtitkár Asszonnyal készült közös fotón a díjazott és a gimnázium igazgatója szerepel.

Fotó1

bonisbona

Budapest, 2017. június 17.


A Városi Pedagógusnapi Ünnepségen átadták a Nyíregyháza Kiváló Pedagógusa Margócsy Emil-díjat. Ebben az évben ezt az elismerést három pedagógus, Braun Mária, A Nyíregyházi Bárczi Gusztáv Iskola, Gutyán Tamásné a Móricz Zsigmond Általános Iskola Kertvárosi Tagintézményének vezetőhelyettese, valamint

Dr. Murányiné Csorba Zsuzsanna,

a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium tanára vehette át.

1496334010További képek ide kattintva érhetők el!

KeresésKréta e-napló belépés
Kréta e-napló belépés

Elfelejtett Kréta felhasználónév, jelszó igényléséhez kérjük küldjön e-mail az alábbi címre:

E-mail: kolcsey.kretahelp@gmail.com

---------------------------------------------

e-Ügyintézés
e-Ügyintézés

---------------------------------------------

Fenntartó

Nyíregyházi Tankerületi Központ

4400 Nyíregyháza, Sóstói út 31/b.

Telefon: +36 (42) 795-315

E-mail: nyiregyhaza@kk.gov.hu

URL: http://kk.gov.hu/nyiregyhaza

--------------------------------------------- Igazgató: Torda István Tamásné Nagy Ildikó