Märkisches Gymnasium – Iserlohn

Az Észak-Rajna-Vesztfáliában található Iserlohn Nyíregyháza testvérvárosaként is kiemelt fontosságú testvériskoláink sorában. A Märkisches Gymnasiummal 1990-ben történt meg a kapcsolatfelvétel, majd öt évvel később, 1995. szeptember 26-án együttműködési megállapodás jött létre a két iskola között. 1991 óta kétévenként folyamatosan zajlik diákcsereprogram a két iskola között mintegy 25-30 tanuló részvételével, így az évek során több száz diák számára biztosíthattunk lehetőséget iserlohni testvériskolánk megismerésére.

Az ott töltött időszakban a tanulók tanítási órákon vesznek részt, megismerhetik Iserlohn városát, valamint a régió nevezetességeit és kulturális életét.

A német nyelv anyanyelvi környezetben való tanulását és gyakorlását biztosítják a vendéglátó családok, ahol diákjaink megtapasztalhatják a német családok mindennapjait, megismerhetik szokásaikat.

Legközelebb 2017 márciusában látogatnak tanulóink Iserlohnba, és a német diákok 2017 őszén viszonozzák a látogatást.

nemet-utKattints a képre a nagyításhoz.

Kölcseys diákok Iserlohnban 2016 őszén

Kréta napló belépési problémák esetén

Tisztelt Szülő!

Amennyiben nem tud bejelentkezni a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium Kréta naplójába bejelentkezési azonosító hibával kérjük küldjön egy levelet az alábbi e-mail címre: kolcsey.kretahelp@gmail.com

Kérjük a levélbe írja meg a szülő/gondviselő nevét akivel nem tud bejelentkezni, a tanuló nevét és osztályát, hogy be tudjuk azonosítani a megfelelő felhasználót, valamint e-mail címét amire a rendszer elküldi az új jelszót. FONTOS! A korábban megadott jelszót nem áll módunkban megadni, kizárólag új jelszót tudunk generálni!
Kréta e-napló belépés
Kréta e-napló belépés

---------------------------------------------

e-Ügyintézés
e-Ügyintézés

---------------------------------------------

Fenntartó

Nyíregyházi Tankerületi Központ

4400 Nyíregyháza, Sóstói út 31/b.

Telefon: +36 (42) 795-315

E-mail: nyiregyhaza@kk.gov.hu

URL: http://kk.gov.hu/nyiregyhaza

--------------------------------------------- Igazgató: Torda István Tamásné Nagy Ildikó