Magyar kultúra napja – 2017.01.22.

Január 22-én emlékezünk meg a magyar kultúra napjáról. Csekén ezen a napon fejezte be Kölcsey Ferenc Hymnus című versét. Az országos központi ünnepséget minden évben Szatmárcsekén tartják.
Az idén iskolánkat a 9.C osztály képviselte: Morauszki László osztályfőnök tanár úr, Juhász Petra Kitti, Munkácsi Péter és Müller Zsanett tanulók. Csatlakozott hozzájuk a Magyar-művészetek munkaközösség vezetője, dr.Murányiné Csorba Zsuzsanna tanárnő és a 10.D osztályfőnöke, Mező János tanár úr is.

 

IMG_0630

Kréta napló belépési problémák esetén

Tisztelt Szülő!

Amennyiben nem tud bejelentkezni a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium Kréta naplójába bejelentkezési azonosító hibával kérjük küldjön egy levelet az alábbi e-mail címre: kolcsey.kretahelp@gmail.com

Kérjük a levélbe írja meg a szülő/gondviselő nevét akivel nem tud bejelentkezni, a tanuló nevét és osztályát, hogy be tudjuk azonosítani a megfelelő felhasználót, valamint e-mail címét amire a rendszer elküldi az új jelszót. FONTOS! A korábban megadott jelszót nem áll módunkban megadni, kizárólag új jelszót tudunk generálni!
Kréta e-napló belépés
Kréta e-napló belépés

---------------------------------------------

e-Ügyintézés
e-Ügyintézés

---------------------------------------------

Fenntartó

Nyíregyházi Tankerületi Központ

4400 Nyíregyháza, Sóstói út 31/b.

Telefon: +36 (42) 795-315

E-mail: nyiregyhaza@kk.gov.hu

URL: http://kk.gov.hu/nyiregyhaza

--------------------------------------------- Igazgató: Torda István Tamásné Nagy Ildikó