Kölcsey Ferenc Főgimnázium – Szatmárnémeti

A szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnáziummal 1996 óta áll a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium testvériskolai kapcsolatban.

2011. november 23-án gimnáziumunk és a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium igazgatói szóban és írásban megerősítették a tizenhat évvel ezelőtt elindított és azóta egyre erősödő testvériskolai kapcsolatot.

A szatmárnémeti testvériskolánkkal évente külön egyeztetés alapján a két iskola tantestülete és tanulói között rendszeres tantárgyi tapasztalatcsere-látogatásokat, valamint szaktárgyi, kulturális és sportversenyeket szervezünk. Mindez nevelési-oktatási szempontból is igen hasznos: a magyar irodalom nagy egyéniségeinek életútját, szülőhelyét megismerhetik a tanulók, megtapasztalhatják azt, hogy mit jelent a magyar nyelvhez, hazánkhoz való hűség, kitartás, gyakorolhatják a szolidaritást, szociálisan is érzékenyebbé válhatnak. A diákok kölcsönösen bepillanthatnak egymás életébe, megismerhetik a hagyományokat.

Testvériskolai együttműködésünket erősíti minden év januárjában, hogy részt veszünk Szatmárnémetiben a Magyar Kultúra Hete programjain. Intézményünk minden tanévben megrendezi őszi tehetségkutató szavalóversenyét, amelyen mindig képviselteti magát a szatmárnémeti testvériskola is.

Kijelenthetjük, hogy a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnáziummal az együttműködésünk folyamatos és szoros, eddig minden évben többször is találkoztunk és programjainkat a jövőben is folytatni szeretnénk.

Kréta napló belépési problémák esetén

Tisztelt Szülő!

Amennyiben nem tud bejelentkezni a Nyíregyházi Kölcsey Ferenc Gimnázium Kréta naplójába bejelentkezési azonosító hibával kérjük küldjön egy levelet az alábbi e-mail címre: kolcsey.kretahelp@gmail.com

Kérjük a levélbe írja meg a szülő/gondviselő nevét akivel nem tud bejelentkezni, a tanuló nevét és osztályát, hogy be tudjuk azonosítani a megfelelő felhasználót, valamint e-mail címét amire a rendszer elküldi az új jelszót. FONTOS! A korábban megadott jelszót nem áll módunkban megadni, kizárólag új jelszót tudunk generálni!
Kréta e-napló belépés
Kréta e-napló belépés

---------------------------------------------

e-Ügyintézés
e-Ügyintézés

---------------------------------------------

Fenntartó

Nyíregyházi Tankerületi Központ

4400 Nyíregyháza, Sóstói út 31/b.

Telefon: +36 (42) 795-315

E-mail: nyiregyhaza@kk.gov.hu

URL: http://kk.gov.hu/nyiregyhaza

--------------------------------------------- Igazgató: Torda István Tamásné Nagy Ildikó